Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
 

Taximetrist in Timisoara

 
 

Certificat de atestare a pregatirii profesionale

Pentru a putea practica transportul de persoane in regim de taxi sau transportul in regim de inchiriere, conducatorul auto trebuie sa indeplineasca cumulativ conditiile prevazute la art. 26 alin. (1) din Legea nr. 38/2003 privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere, cu modificarile si completarile ulterioare.
Conducatorul auto care efectueaza transport de persoane in regim de taxi sau transport in regim de inchiriere trebuie sa detina certificat de atestare a pregatirii profesionale, care sa confirme dobandirea cunostintelor profesionale in calitate de conducator de autovehicul de transport rutier de persoane in regim de taxi sau in regim de inchiriere.
Certificatul de atestare a pregatirii profesionale pentru transport de persoane in regim de taxi sau transport in regim de inchiriere este eliberat de Autoritatea Rutiera Romana - ARR, prin agentiile teritoriale.
Modelul si continutul certificatelor de atestare a pregatirii profesionale sunt prevazute in anexele nr. 1a) si 1b) la prezentele norme.
Certificatele de atestare a pregatirii profesionale, specifice fiecarui tip de transport, se obtin in urma promovarii unui examen pe baza de test-grila organizat de Autoritatea Rutiera Romana - ARR, care va desemna comisia de examinare.
Certificatul de atestare a pregatirii profesionale, in cazul transportului de persoane in regim de taxi sau transportului in regim de inchiriere, se elibereaza pentru o perioada nedeterminata.
Certificatul de atestare a pregatirii profesionale este valabil in conditiile vizarii sale la cinci ani si conducatorul auto face dovada ca este apt din punct de vedere medical si psihologic pentru transportul public de persoane si detine permis de conducere corespunzator.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one